top of page
Modern flatgebouw

VvE onderhoud

Quick Cleaning houd zich al meer dan 28 jaar bezig met het schoonmaakonderhoud van VvE en wij begrijpen als geen ander dat uw VvE uw visitekaartje is. Wij zijn van mening dat we voldoende ervaring hebben opgebouwd om uw VvE in een goede en schone conditie te houden.

Schoonmaakbedrijf Quick Cleaning ontzorgt V.v.E op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden door middel van, continuïteit, flexibiliteit en een hoge standaard op het eind resultaat voor een perfecte schone woonomgeving.

Onze werkgebied is nogal breed, wij beperken ons namelijk niet tot één gebied, schroom dus niet om contact op te nemen en informatie aan te vragen omtrent uw bestemming.

Altijd goed

Verantwoordelijkheid bestuur

Als bestuur van een VvE heeft u de verantwoordelijkheid over het gebouw, dit houd o.a in dat u zorg moet dragen dat de gemeenschappelijke ruimten, verdiepingsvloeren en voorzieningen worden onderhouden. Gezien de bewoners zelf deze klussen vaak niet zelf zien zitten wordt er merendeel een schoonmaakbedrijf aangesteld. Vaak worden er meerdere offerte's aangevraagd, maar hoe ga je deze beoordelen? De offerte's zijn merendeel niet met elkaar te vergelijken en wordt er vaak voor de goedkoopste offerte gekozen. Helaas is dit niet altijd de beste keuze.

Stappenplan

U heeft onderzoek gedaan en reviews gelezen van diverse schoonmaakbedrijven en besluit contact op te gaan nemen. Stel u kiest voor Quick Cleaning.

Vve schoonmaak

Nadat u met ons contact heeft opgenomen plannen we een afspraak in om het pand te komen bezichtigen en samen met u het plan van aanpak door te nemen.

In de pdf formulieren kunt u eventueel van te voren wat aantekeningen maken. Deze kunt u downloaden en afdrukken of bij ons opvragen zodat wij deze naar u toe kunnen zenden.

Na de bezichtiging gaan wij aan het werk om een eerlijke en betrouwbare offerte op te stellen. Natuurlijk kunt u tussendoor contact met ons opnemen als u veranderingen wilt doorgeven zodat wij op tijd zijn de veranderingen in de offerte op te nemen en deze naar u op te sturen

Offerte aanvragen

Nadat u de offerte heeft ontvangen en deze bestudeerd heeft is het tijd om te vergaderen en deze te bespreken met uw bewoners. U gaat akkoord met onze offerte. U geeft ons een melding dat deze akkoord is. Wij gaan weer aan het werk om een contract op te stellen welke door beide partijen ondertekend zullen worden. Na ondertekening kunt u aan ons door geven wanneer de werkzaamheden kunnen starten.

Vaste schoonmaak dag

Bij Quick Cleaning bent u verzekerd dat wij altijd op de vooraf besproken dag de schoonmaakwerkzaamheden komen uitvoeren!

Quick Cleaning bied tevens de service om materialen aan te leveren. Mocht u b.v een gemeenschapsruimte hebben of een sanitaire ruimte, wij kunnen u ten alle tijden materialen leveren zoals toiletpapier, handzeep, papierdispensers, enz enz.

Deze materialen kunt u bestellen via onze webshop onderaan deze pagina.

Twee Mannelijke handen schudden

Wij hopen u voldoende informatie te hebben verstrekt en hopelijk tot ziens zodat wij elkaar de hand kunnen schudden en jarenlang een plezierige samenwerking kunnen beleven.

bottom of page