top of page

Glasbewassing

Glasbewassing voor bedrijven & instellingen

Wij zijn een glazenwassersbedrijf en richten ons op de zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor een éénmalige of periodieke wasbeurt. Ramen wassen behoort niet tot de core van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en een professionele business. Het wordt nog moeilijker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Quick Cleaning bied u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

          Glasbewassing

Altijd schoon

Uw pand is uw visitekaartje, door de uitstraling de architectuur en de staat van het pand en daarbij horen ook de ramen  en kozijnen. Over glas kunnen we helder zijn, ramen horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde van uw pand. 

Quick Cleaning beschikt over een eigen glazenwasser, materialen en middelen om de glasbewassing correct en veilig uit te kunnen voeren.

Altijd tevreden

Binnen en buitenglas

Bij glasbewassing denkt men vaak alleen aan de ramen aan de buitenzijde. De binnenzijde verdient echter dezelfde aandacht als de buitenzijde. Dagelijks nemen wij vuil, vet en vingertasten af aan de binnenzijde, separatieglas en liftspiegels. De ramen zijn een weerspiegeling van uw bedrijfspand/organisatie.Een frisse en schone werk of leefomgeving draagt bij aan tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Meld u nu als nieuwe klant!

Nu voor iedere nieuwe zakelijke aanmelding van glasbewassing een leuk cadeau!

(zolang de voorraad strekt).

bottom of page