VvE onderhoud

Als vereniging van eigenaren heb je de verantwoordelijkheid dat de gemeenschappelijke ruimten en verdiepingsvloeren en voorzieningen worden onderhouden, gezien dit vaak niet door de bewoners zelf wordt onderhouden wordt merendeel een schoonmaakbedrijf ingeschakeld.

Er worden verschillende offerte's aangevraagd, maar hoe ga je ze beoordelen? Vaak zijn deze offerte's niet met elkaar te vergelijken en kiezen de mensen vaak voor de goedkoopste.

Quick Cleaning heeft al ruim 28 jaar ervaring in het onderhoud van vereniging van eigenaren, dus hebben wij wel de nodige ervaring opgebouwd en zijn wij van mening dat u bij ons de kwaliteit krijgt die u mag verwachten.

Schoonmaakbedrijf Quick Cleaning ontzorgt V.v.E op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden, door middel van continuïteit, flexibiliteit en een hoge standaard op het eind resultaat, voor een perfecte schone woonomgeving.

Wij verzorgen net dat beetje meer waar anderen stoppen.

Bezichtiging en advies vooraf voor een heldere en eerlijke offerte.

Als u ons uitnodigt voor een bezichtiging en advies kunnen wij gezamenlijk met u bepalen wat nodig is en wat de frequentie van het onderhoud moet worden.

Merendeel zijn er geen huismeesters aangesteld bij een VvE, maar er zijn wel diversen onderhoudszaken die gedaan moeten worden. Wij kunnen hier u bij helpen.

Na de bezichtiging en het advies gaan wij voor u aan de slag voor een duidelijke en eerlijke offerte.

Levering goederen.

Mocht uw VvE een recreatieruimte hebben met diversen sanitaire gelegenheden dan kunnen wij u ook voorzien van diversen toiletartikelen zoals handzeep, toiletpapier, theedoeken, handdoeken enz.......

Duidelijk en overzichtelijk werkschema.

Wij werken met werkschema's die vrij voor iedereen van de VvE inzichtelijk zijn en kunt u dus exact zien wat waar en wanneer er iets wordt schoon gemaakt.

Voor een advies op maat voor uw VvE kunt u contact met ons opnemen via het offerteformulier.

923569CB-3D22-48E4-B159-2964272376F0.png
6DABA749-F9EF-4D20-A2D9-0CEBA69FC969.jpe

Vraag hier uw offerte aan

De reguliere schoonmaak van uw complex kan bestaan uit de volgende schoonmaak punten.

  • Vegen van de berging en galerijen, trappenhuis en parkeergarage's;

  • Dweilen diversen ruimte's;

  • Stofzuigen verdiepingsvloeren;

  • Het vochtig reinigen van randen, richels, trapleuningen, deuren en verlichtingsarmaturen;

  • Het rag vrij maken van trappenhuis, berging en verdiepingsvloeren;

  • Reinigen van vuilcontainers en container ruimte;

  • Sanitaire ruimte's reinigen;

  • Glasbewassing.